Μπέντο: «Κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

Μπέντο: «Κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρήκε και πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος.

Αν μη τι άλλο ήταν ευχαριστημένος. Κυρίως από το πρώτο 45λεπτο. Γιατί στο δεύτερο σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο έγιναν αρκετά λάθη κυρίως επειδή χαλάρωσε η ομάδα.

«Σήμερα μπήκαμε πολύ καλά. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Να παρουσιάζουμε πάντα ένα ελκυστικό πρόσωπο. Μπήκαμε πολύ δυνατά και ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού αλλά και στην ανάκτηση της μπάλας», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός για να προσθέσει

«Στο δεύτερο ήμασταν πιο χαλαροί και πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε για να μην δίνουμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ ικανοποιήμενοι από το πρώτο μας ημίχρονο αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα όσα κάναμε στο δεύτερο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα