Το σωστό… γκολ του Ρονάλντο

Το σωστό… γκολ του Ρονάλντο

Gazzetta team
Το σωστό… γκολ του Ρονάλντο

bet365

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φιλοξένησε στο πάλκο του στο «Μπερναμπέου», Ολλανδό ποδοσφαιριστή που έχει χτυπηθεί από βαριά νευροπαραλυτική ασθένεια.

Το έχει επαναλάβει πλειστάκις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά το έκανε με τον Φερνάντο Ρίκσεν. Ο Ολλανδός με θητεία σε Αλκμααρ, Ρέιντζερς και Ζενίτ μεταξύ άλλων, χτυπήθηκε το 2013 από την ασθένεια «πλάγια μυατροφική σκλήρυνση» (ALS), γνωστή και ως «νόσος του κινητικού νευρώνα», που καταστρέφει το νευρικό σύστημα.

Ο CR7 λοιπόν κάλεσε τον ίδιο και την οικογένειά του και παρακολούθησαν από το δικό του θεωρείο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας. «Εκπληρώθηκε το όνειρο της Ισαβέλλας» έγραψε η Βερόνικα Ρίκσεν, καθώς η κόρη τους ήθελε να γνωρίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μετά τη λήξη τους επισκέφτηκε ο ίδιος μαζί με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες και τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Είχε προσκληθεί και η σύζυγος του Ιταλού, Στέφανο Μποργκονόβο, ο οποίος το 2013 έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του από την εν λόγω ασθένεια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα