Σέφεριν: «Τελικός Champions League στη Νέα Υόρκη»

Σέφεριν: «Τελικός Champions League στη Νέα Υόρκη»

bet365

Ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν, μίλησε για την κορυφαία διοργάνωση και μάλλον δεν είπε και τόσο φυσιολογικά πράγματα.

Ο Σέφεριν έκανε δηλώσεις στο Associated Press και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στο Champions League και στην πιθανότητα να δούμε μια μέρα, όχι και πολύ μακρινή, τελικό... σε άλλη ήπειρο!

«Μια ιδέα είναι να κάνουμε τον τελικό του Champions League στη Νέα Υόρκη. Είναι μια ιδέα για το μέλλον αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε. Για να πας από την Πορτογαλία στο Αζερμπαϊτζάν, η πτήση διαρκεί όσο το να πας στη Νέα Υόρκη. Και δεν νομίζω πως θα είναι πρόβλημα για τους οπαδούς, αυτοί που αγαπούν τις ομάδες τους θα τις ακολουθήσουν. Θα πρέπει, όμως, να το δούμε το θέμα, είναι αρκετά αυτά που πρέπει να υπολογίσουμε, μιλάμε για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχάσουμε», είπε σχετικά ο Σέφεριν, ο οποίος... εντυπωσίασε με τις σκέψεις που κάνει και για τους ημιτελικούς της ίδιας διοργάνωσης.

«Το Champions League είναι το καλύτερο αθλητικό προϊόν στον κόσμο. Προς το παρόν γίνεται μόνο ο τελικός το Σάββατο αλλά μία πιθανότητα θα μπορούσε να είναι το να πάμε και τους ημιτελικούς το Σάββατο. Δεν είναι κάτι απλό, βέβαια, γιατί θα πρέπει να βρεθεί λύση με τα εθνικά πρωταθλήματα, τα οποία είναι το ίδιο σημαντικά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα