Καθαρισμός στο γόνατο για Σουμπίνιο

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΑΣΟΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 100%

Καθαρισμός στο γόνατο για Σουμπίνιο

Ο Σουμπίνιο αναγκάστηκε να υποβληθεί το προηγούμενο διάστημα σε καθαρισμό στο γόνατό του και ο ίδιος θεωρεί πως σε 2 εβδομάδες θα είναι στο 100% έτοιμος.

Καθαρισμός στο γόνατο για Σουμπίνιο

Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με ένα πρόβλημα στο γόνατό του. Δύο χρόνια πριν είχε κάνει ένα χειρουργείο στο ίδιο σημείο και στον Λεβαδειακό του συνέστησαν να ξαναδεί τον ίδιο χειρούργο - γιατρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Σουμπίνιο να κάνει πολύ πρόσφατα έναν καθαρισμό στο γόνατό του. Χρειάστηκε να κάνει και ένα ταξίδι στην χώρα της Βραζιλίας και τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν στις προπονήσεις. Ο ίδιος ο παίκτης μέσω του περιβάλλοντός του υποστηρίζει ότι σε 2 εβδομάδες θα είναι στο 100% και ικανός να μπει με την ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο των Βοιωτών θεωρεί πως θα χρειαστεί παραπάνω. Άρα αυτό σημαίνει πως ο Σουμπίνιο έχει δρόμο ακόμα για το πλήρες come back του αν και υπήρξαν κάποια θετικά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες.

ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ανάλογο πρόβλημα στο γόνατο του Σουμπίνιο είχε βρεθεί και στον Ατρόμητο. Πρέπει να σημειωθεί πως και ο γιατρός των Περιστεριωτών αλλά και το ιατρικό επιτελείο των Βοιωτών είχαν εκφράσει τις ενστάσεις και τις ανησυχίες τους για το εάν έπρεπε να αποκτηθεί ο Σουμπίνιο γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και το... θέμα του αυτό με τον τραυματισμό του.

Best of internet