Η ερυθρόλευκη Ακαδημία στην Σχολή Θεσσαλονίκης

Η ερυθρόλευκη Ακαδημία στην Σχολή Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Τομαράς
Η ερυθρόλευκη Ακαδημία στην Σχολή Θεσσαλονίκης

bet365

Στο πρόγραμμα των ανθρώπων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ήταν ομιλία σε γονείς και παιδιά στην εγκατάσταση της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Νέα επίσκεψη στην Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος. Η Σχολή Θεσσαλονίκης έχει πλέον δυο εγκαταστάσεις, μια στην Δυτική και μια στην Ανατολική πλευρά της πόλης, και αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των παιδιών της.
Τα δυο στελέχη του Ολυμπιακού στην επίσκεψη τους στην εγκατάσταση της Δυτικής Θεσσαλονίκης έγιναν δεκτά από τον επικεφαλής της Σχολής κ. Χοχλάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σαββίδη και εν συνεχεία μίλησαν σε γονείς και παιδιά. Η πορεία της Σχολής είναι άκρως ικανοποιητική και οι επκεφαλής μαζί με τους προπονητές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και νέες παροχές στα παιδιά. Ήδη τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα Νέων της Σχολής πήραν ως δώρο το αγωνιστικό σετ του Ολυμπιακού ενώ για το Σαββατοκύριακο 5-6/11 η Σχολή ετοιμάζει εκδρομή στον Πειραιά για να δώσει φιλικά παιχνίδια αλλά και για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά οι ενέργειες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Σχολή Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσουν εδώ αφού σε συνεργασία και με τον κ. Σαββίδη αλλά και με τον κ. Γούναρη καταρτίστηκε το πρόγραμμα των κοινών δράσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα