Κάνει διάλειμμα από την προπονητική ο Κετσπάγια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Κάνει διάλειμμα από την προπονητική ο Κετσπάγια

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της εξήγησε γιατί δεν επετεύχθη συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Κάνει διάλειμμα από την προπονητική ο Κετσπάγια

Στην επιμονή του Τιμούρ Κετσπάγια να μείνει για ένα διάστημα μακριά από τους πάγκους σκάλωσε η σφοδρή επιθυμία της «Μεγάλης Κυρίας» του κυπριακού ποδοσφαίρου να συνεργαστεί με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση:

«Πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση, σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα, αντιπροσωπείας της Ανόρθωσης με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, σε μια προσπάθεια να πειστεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ενώ του επιδόθηκε και γραπτώς το ενδιαφέρον μας. 

Ο Τιμούρ ευχαρίστησε θερμά την Ανόρθωση για την προσέγγιση και την πρόταση, ωστόσο παρακάλεσε να σεβαστούμε το γεγονός ότι ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία οποιασδήποτε ομάδας. Επιπλέον, ούτε αν του δοθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να αναλάβει. Πιστεύει δε ότι ενδεχόμενη επιστροφή τώρα, θα ζημιώσει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα. 

Η Ανόρθωσις από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Τιμούρ για την συζήτηση και στρέφει πλέον την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Best of internet