Καρέλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα»

Καρέλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα»

Καρέλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα»

bet365

Ο Νίκος Καρέλης χαρακτήρισε πιο ποιοτική ομάδα τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

Ο άσος της Γκενκ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Het Belang van Limburg, με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης στο «Μορίς Ντουφράν», καταθέτοντας τα προγνωστικά του.

Παράλληλα μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά και τις πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής.

«Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός, όμως τούτη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο. Ο πυρήνας της ομάδας είναι πολύ δυνατός. Το καλοκαίρι έφυγαν πολλοί παίκτες, κυρίως Έλληνες και αποκτήθηκαν ξένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι καλοί», τόνισε αρχικά ο διεθνής στράικερ σημειώνοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον βελγικό σύλλογο.

«Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω μου. Τώρα είμαι στη Γκενκ και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Οι οπαδοί ήταν ενθουσιασμένοι μαζί μου γιατί ήξεραν πως ως ποδοσφαιριστής τα έδινα όλα».

Ο Καρέλης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό μεγάλο σύλλογο τονίζοντας πως θα ξεπεράσει γρήγορα την ήττα από την Ξάνθη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε 2-1 στην Αθήνα. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι ήταν αήττητος για έξι σερί ματς. Έχουν καλό προπονητή και πιστεύω θα ανασυνταχθούν γρήγορα».

Ο 24χρονος επιθετικός υπογράμμισε την ποιότητα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον βελγικό σύλλογο.

«Η Σταντάρ πάντα ασκεί πίεση. Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να αντέξει στο πρώτο ημίωρο και στη συνέχεια να κάνει τις ευκαιρίες. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως και η Σταντάρ έχει καλούς παίκτες όπως είναι οι Τρέμπελ, Μπελφοντίλ, Ντοσεβί και Σολτς. Είναι δύσκολο ματς».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού απουσιάζει από τις συναντήσεις των Ελλήνων παικτών στο Βέλγιο, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

«Δεν βλέπω τελευταία τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες στο Βέλγιο. Έγινα πρόσφατα πατέρας και περνάω πολύ χρόνο με το μωρό. Επιπρόσθετα το πρόγραμμα με την Γκενκ είναι απαιτητικό. Ελπίζω σύντομα να ξανασυναντηθώ με τους συμπατριώτες μου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα