Λέει «όχι» στις 724.000 για την Τούμπα

Λέει «όχι» στις 724.000 για την Τούμπα

Λέει «όχι» στις 724.000 για την Τούμπα

bet365

Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα της αξιοποίησης του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας, με το ελληνικό δημόσιο να αξιώνει 724.000 ετησίως για την παραχώρηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να δήλωσε πρόσφατα ότι υπήρξε συμφωνία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη χρήση του περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά το θέμα φαίνεται να «κολλάει» στην απαίτηση από πλευράς του δημοσίου ενός ποσού 724.000 ευρώ ως φόρο χρήσης για την συγκεκριμένη έκταση, η αξία της οποίας αποτιμάται στα 21,5 εκατ. Ευρώ!

Μ’ άλλα λόγια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έπρεπε να καταβάλει 724.000 για να αποκτήσει το δικαίωμα χρήσης του χώρου, στον οποίο προβλεπόταν να δημιουργηθεί ζώνη προελέγχου των εισιτηρίων και τίποτα περισσότερο, ενώ αντίστοιχοι θα ήταν και οι ετήσιοι φόροι.

Οι διοικούντες του «Δικεφάλου» έχουν εισηγηθεί αρνητικά προς τον Ιβάν Σαββίδη για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς υπάρχουν άλλες πιο αποδοτικές μελέτες αναφορικά με το θέμα της ασφάλειας του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο θέμα φέρνει στην επιφάνεια τις πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες, που υπάρχουν σε κάθε τι που έχει να κάνει με το γήπεδο της Τούμπας και το ενδεχόμενο ανακατασκευής της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα