Μπάλα να 'ναι... κι όπου να 'ναι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μπάλα να 'ναι... κι όπου να 'ναι!

bet365

Βλέποντας ξανά και ξανά το πρόγραμμα, ο γεροΓιοβάισα δεν άντεξε και μετά την Ευρωλίγκα, κοίταξε κάπως προσεκτικά τα ματς των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ!

Καλησπέρα φίλοι μου! Τι παρκέ, τι χορτάρι, μπαλίτσα να βλέπουμε και η μέρα είναι γεμάτη, οπότε επανήλθα!

Και επειδή ασχοληθήκαμε το πρωί με τον Ολυμπιακό που θέλει να κάνει... καλό σεφτέ απόψε στο Φάληρο με την Εφές, εκεί παραδίπλα θα τρέξουν οι οπαδοί του για το ματς με την Αστάνα πιο αργά το βράδυ. Κάτι η αλλαγή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το «μηδέν» παθητικό στα ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο, κάτι το No Goal στα 8 από τα 11 φετινά επίσημα ματς, το σενάριο να σκοράρει μονάχα μια ομάδα στο «Γ.Καραϊσκάκης» πληρώνει στο 1,57. Και μιας και ακολουθεί παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μπέντο θα θέλει να δει τους παίκτες του να μην το ... παρατραβήξουν σήμερα, με την απόδοση για προβάδισμα του Ολυμπιακού στην ανάπαυλα να βρίσκεται στο 1,90.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Σταντάρ Λιέγης και Καραμπάχ νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Και οι δύο εκτός έδρας και με δεδομένα που δεν τους επιτρέπουν να εμφανιστούν ευθύς αμέσως τολμηροί... Με τα τελευταία νέα να θέλουν τον Μάρκους Μπεργκ εξαιρετικά αμφίβολο λόγω ίωσης και τον Ιμπάρμπο ανέτοιμο, οι «πράσινοι» θα έχουν τρομερά δύσκολο έργο. Κάκιστη παράδοση για το «τριφύλλι» στο Βέλγιο, σκοράρει η Σταντάρ, στο 2,00 το 2-3 σε σύνολο τερμάτων, σε απόδοση 2,20 πληρώνει η νίκη των γηπεδούχων...

Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει πλέον να πετυχαίνει ελάχιστα γκολ, φιλοξενείται από την Καραμπάχ κι αν όλα πάνε όπως τα θέλει θα ηρεμήσει γιατί έχει και την επίσκεψη στο «Γ.Καραϊσκάκης»... Με 11 από τα τελευταία 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια του «δικεφάλου» στο Under και με τέσσερα ματς στο 0-0 στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να προλάβει να σκοράρει πρώτη η ομάδα του Ίβιτς, όπως θα τη βόλευε ιδανικά, έχει απόδοση 2,25. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ παίρνει αυτό το ματς, στο 3,20 η νίκη του, στο 2,15 με την επιλογή Draw No Bet.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα