Γκουαρδιόλα: «Όλα τελείωσαν στην αποβολή...»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Όλα τελείωσαν στην αποβολή...»

bet365

Στο διάστημα που η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες και η Μπαρτσελόνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το σημείο που καθόρισε την ήττα της ομάδας του στο «Καμπ Νόου».

Με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι κι ένα γκολ του Νεϊμάρ – που αστόχησε σε πέναλτι – η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο μεταξύ τους ματς επί καταλανικού εδάφους για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, είδε τον Μπράβο να κάνει μεγάλη γκάφα στο 53' με λανθασμένη απομάκρυνση και απόκρουση με τα χέρια έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα ο Χιλιανός πορτιέρο να δει την κόκκινη κάρτα και μέχρι το 69' ο Μέσι να φτάσει στο προσωπικό του χατ-τρικ σκοράροντας άλλες δύο φορές (το σκορ ήταν ήδη στο 1-0).

«Είναι δύσκολο ν' αντιμετωπίζεις τη Μπαρτσελόνα και να προσπαθείς να την κοντράρεις ακόμα και με 11 παίκτες, οπότε, όταν είσαι με δέκα, τότε το παιχνίδι τελειώνει όπως έγινε και με εμάς. Μέχρι εκείνο το σημείο υπήρχε ισορροπία. Ξέρουμε τη Μπαρτσελόνα και δεν έχασε την ευκαιρία να μας τιμωρήσει μόλις μείναμε με παίκτη λιγότερο. Παίξαμε με προσωπικότητα και χαρακτήρα και ήμασταν γενναίοι...» ήταν το σχόλιο του κόουτς της Σίτι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα