Μελισσανίδης σε Μοράις: «Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει»

Μελισσανίδης σε Μοράις: «Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει»

Gazzetta team
Μελισσανίδης σε Μοράις: «Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει»

bet365

Καλό θέαμα, πειθαρχία και υποδομές είναι τα τρία σημεία που στάθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας στον νέο προπονητή της ΑΕΚ Ζοζέ Μοράις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τετ α τετ με τον νέο τεχνικό της Ένωσης Ζοζέ Μοράις και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport»του ζήτησε καλύτερο θέαμα, να υπάρχει περισσότερη πειθαρχία, αλλά και δουλειά στις ακαδημίες. Αναλυτικά και πάντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε στον Πορτογάλο: «Από τότε που ιδρύθηκε η ΑΕΚ, μίστερ, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό μου αρέσει και εμένα. Θέλω να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει επιθετικά. Στη Λάρισα νικήσαμε, αλλά εγώ δεν το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν η ΑΕΚ όπως εγώ τη θέλω, αλλά και όπως αρέσει στον κόσμο της. Και γι΄ αυτό έγινε η αλλαγή προπονητή. Επίθεση! Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει. Αυτό θέλουμε από εσένα».

Για τα αποδυτήρια και την πειθαρχία ο Μελισσανίδης ζήτησε από τον Μοράις να είναι... δικτάτορας και αφεντικό της ομάδας, ενώ στάθηκε και στις ακαδημίες λέγοντας: «Έχω 15 προπονητές στις υποδομές, αλλά δεν βλέπω στην πρώτη ομάδα δικό μας παίκτη. Παίκτη από τα σπλάχνα μας, θέλω έστω έναν παίκτη από την ακαδημία. Όχι μόνο να είναι στην πρώτη ομάδα, αλλά να έχει ουσιαστικό ρόλο. Και μετά να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ξοδευόμαστε για την ακαδημία, αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω. Θέλω να δώσεις προσοχή και στις υποδομές της ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα