Μελάς: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς έσοδα»

Gazzetta team
Μελάς: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς έσοδα»

bet365

Αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και η ομάδα του δεν έχουν πρόβλημα με τον πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη, στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Γιώργος Μελάς τόνισε πως δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς οι ομάδες να έχουν έσοδα.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων επισήμανε: «Είναι αδιανόητο να πιστεύουν ορισμένοι, ότι εγώ ή γενικότερα η ομάδα μας, μπορεί να έχει πρόβλημα με τον κύριο Σφακιανάκη. Πραγματικά εμείς, δεν θέλαμε απλά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλα να είχε ήδη ξεκινήσει. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα. Και επειδή όταν λες την άποψη σου, θεωρητικά θα πρέπει να έχεις και την πρόταση σου, η δίκη μας ήταν να δημιουργηθεί μια πενταμελής επιτροπή, η οποία θα βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα. Ευχόμαστε σύντομα να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι όλη αυτή η καθυστέρηση, μόνο κακό κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα