Οι τρελές απαιτήσεις για την πώληση της Φόρεστ!

Gazzetta team
Οι τρελές απαιτήσεις για την πώληση της Φόρεστ!

bet365

Ο Φαουάζ αλ-Χασαουί φαίνεται ότι ψάχνει περισσότερο για... κορόιδο παρά αγοραστή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Φαουάζ αλ-Χασάουι ψάχνει αγοραστή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως μάλλον βρέθηκε ο λόγος που κανένας δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής. Ο Guardian αποκάλυψε τους όρους που έχει θέσει ο Άραβας για την πώληση του συλλόγου.

Έτσι, λοιπόν, ένας από αυτούς είναι να παραμείνει πρόεδρος, κρατώντας μόνο το 20% των μετοχών, θέτοντας την τιμή για το υπόλοιπο 80% στις 50 εκατ. λίρες. Ο δεύτερος έρχεται από το γεγονός ότι δεν θα έχει καμία ευθύνη για τις υποχρεώσεις, αλλά θα καρπώνεται κέρδη που αναλογούν στο ποσοστό του.

Εκτός αυτών, όμως, θα πρέπει να έχει και μισθό για τις πολύτιμες υπηρεσίες του από τον προεδρικό θώκο. Έτσι, η αμοιβή του θα πρέπει να ξεκινάει από τις 480.000 λίρες ετησίως, που σε περίπτωση ανόδου στην Premier League θα πρέπει να ξεπεράσει το 1 εκατ. Φυσικά, προβλέπονται και τα ανάλογα μπόνους στην παραπάνω περίπτωση.

Οι αγοραστές ενημερώθηκαν, μάλιστα, ότι θα πρέπει στο τέλος της σεζόν να του δώσουν και ένα ποσό ισότιμο με τα συνολικά μπόνους των παικτών... Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι βαρύ για τον Χασάουι στο Νότιγχαμ, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τζον Μουρς για την πώληση της Φόρεστ. Είναι άγνωστο προς το παρόν αν ο αμερικανός έχει αποδεχθεί τους παραπάνω όρους.

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται ότι ο Άραβας είναι κοντά στο να απομακρύνει τον Φιλίπ Μοντανιέ από τον πάγκο, καθώς ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Πέδρο Περέιρα, παραιτήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Ο Πορτογάλος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι μετά από υπόδειξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ενδιαφερόταν για την αγορά της Φόρεστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα