Κανονικά ο Μαλεζάς, ατομικό ο Αθανασιάδης (vids)

Κανονικά ο Μαλεζάς, ατομικό ο Αθανασιάδης (vids)

Κανονικά ο Μαλεζάς, ατομικό ο Αθανασιάδης (vids)

Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ίβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με την Καραμπάχ. Ενδεκάδα «βλέπει» ο Περέιρα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΑΚΟΥ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

H προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στο Τόφικ Μπαχράμοφ το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο που φέρει το όνομα διαιτητή! 

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα, που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης εναντίον της Καραμπάχ, αλλά περίμενε να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι Μαλεζάς, Λέοβατς και Αθανασιάδης, οι οποίοι είχαν μετά το ματς με τον Ηρακλή στην Τούμπα κάποιες ενοχλήσεις. 

Ο Μαλεζάς δοκίμασε και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει και για τον Λέοβατς. 

Αν υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αυτές θα έχουν να κάνουν με την παρουσία των Κρέσπο και Κίτσιου.

Επίσης, ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε ατομικό πρόγραμμα και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει, με αποτέλεσμα οι Κουλούρης και Περέιρα να είναι οι δύο επιλογές του Ίβιτς για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Φακούντο Περέιρα συγκεντρώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει κόντρα στην Καραμπάχ παίζοντας ως ο μοναδικός προωθημένος στο αυριανό ματς,  

Best of internet