Παρουσίασε τον Μοράις στους παίκτες ο Μαϊστόροβιτς

Παρουσίασε τον Μοράις στους παίκτες ο Μαϊστόροβιτς

Παρουσίασε τον Μοράις στους παίκτες ο Μαϊστόροβιτς

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν στα Σπάτα και παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον Ζοσέ Μοράις, μαζί με τον οποίο ήταν και ο Ζοάο Κούνια.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν στα Σπάτα για... τις παρουσιάσεις του νέου προπονητή, αρχικά στην ομάδα και στη συνέχεια στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι ο προπονητής με τον οποίο θα συνεχίσετε όπως έχουμε αποφασίσει αφού πληροί όλες εκείνες τις παραμέτρους που θέλαμε στην αναζήτηση μας. Θέλω να στηρίξετε την προσπάθεια του, να τον βοηθήσετε και να ανταποκριθειτε σε αύτα που θα σας ζητήσει. Από αύριο θα υπάρχουν μαζί του και οι υπόλοιποι συνεργάτες του ενώ εδώ μαζί μας είναι και ο γυμναστής Ζοάο Κούνια. Είναι υποχρέωσή σας να συνεχιστεί η δουλειά σε απόλυτα επαγγελματικά επίπεδα όπως σας είπα και χθες», ήταν τα όσα είπε στους Κιτρινόμαυρους ο Μαϊστόροβιτς.

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε, στα Σπάτα ήταν την Τετάρτη και ο γυμναστής Ζοάο Κούνια ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες του Μοράις βρέθηκαν εκεί μετά την έναρξη της προπόνησης, συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον τεχνικό και θα πιάσουν δουλειά από αύριο Πέμπτη.

Best of internet