Ερυθρόλευκο σεμινάριο στους γονείς της Ακαδημίας (pics)

Ερυθρόλευκο σεμινάριο στους γονείς της Ακαδημίας (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκο σεμινάριο στους γονείς της Ακαδημίας (pics)

bet365

Τους γονείς των παιδιών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας ενημέρωσε για σημαντικά θέματα ο γιατρός κ. Κοϊνης, σε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργανώθηκε.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας "Life Outside of the Box" έγινε στον Ρέντη διπλό σεμινάριο για θέματα ατομικής υγιεινής στους γονείς των ομάδων Κ-9 έως και Κ-14. Ομιλητής στο σεμινάριο το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 γονείς ήταν ο γιατρός της Ακαδημίας κ. Αλέξανδρος Κοϊνης ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές για πολλά καθημερινά και φλέγοντα θέματα.
Ο κ. Κοϊνης τόνισε μεταξύ άλλων πως τα παιδιά ανήκουν σ' ένα πολύ σημαντικό "κύτταρο" που είναι η Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά το πιο σημαντικό γι' αυτά είναι η οικογένεια τους και γι' αυτό οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και ν' αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Οι γονείς "βομβάρδισαν" μ' ερωτήσεις τον κ. Κοϊνη ο οποίος συζήτησε μαζί τους για πολύ ώρα καταθέτοντας και τις εμπειρίες του ως γονέας. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογες ... συναντήσεις με τους γονείς πραγματοποιούνται τακτικά και με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα