Ο μικρός Κώστας γνώρισε τα είδωλά του στον Ρέντη (pics)

Ο μικρός Κώστας γνώρισε τα είδωλά του στον Ρέντη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο μικρός Κώστας γνώρισε τα είδωλά του στον Ρέντη (pics)

bet365

Ο 9χρόνος Κώστας βίωσε την εμπειρία της ζωής του, καθώς γνώρισε από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες στην ομάδα του Ολυμπιακού στον Ρέντη.
Την... πύλη του Ρέντη πέρασε ο μικρός Κώστας προκειμένου να συναντήσει τα είδωλα του αλλά και να δει που κάνει προπόνηση η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός. Ο 9χρόνος Κώστας ο οποίος έχει σοβαρό κινητικό πρόβλημα είχε όνειρο να δει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και "τρελάθηκε" από τον χαρά του όταν μετά από την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας πήγαν προς το μέρος του για να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ο φίλος της ομάδας δεν προλάβαινε να παίρνει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με όλα τα αστέρια του Ολυμπιακού. Ο Κώστας ήξερε όλους τους παίκτες με τα μικρά τους ονόματα ενώ γνώριζε και τα παιδιά που από την Ακαδημία μεταπήδησαν στην πρώτη ομάδα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα