Αποφασίζει για Σαββίδη η Σούπερ Λιγκ!

Gazzetta team
Αποφασίζει για Σαββίδη η Σούπερ Λιγκ!

bet365

Την Παρασκευή θα γίνει στην Σούπερ Λιγκ έκτακτο Δ.Σ. με σκοπό να αποφασιστεί αν κρίνεται «παραδεκτή» η τρίτη πρόταση για την χορηγία.
Εκτακτο Δ.Σ. Θα γίνει την Παρασκευή στην Σούπερ Λιγκ, με σκοπό να αποφασιστεί αν θα εξεταστεί η πρόταση της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD» του Ιβάν Σαββίδη για την χορηγία της κατηγορίας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21/10/2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Λήψη απόφασης περί του αν θα πρέπει να κριθεί ως «παραδεκτή» η από 19/10/2016 πρόταση χορηγίας της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».
2/ Με βάση την ως άνω απόφαση, λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση της κεντρικής χορηγίας.
3/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα