Σύνθημα... νίκης ο Μπεϊσεμπέκοβ (vid)

Σύνθημα... νίκης ο Μπεϊσεμπέκοβ (vid)

Σύνθημα... νίκης ο Μπεϊσεμπέκοβ (vid)

Ο Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοβ τόνισε πως η Αστανά θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Τι τόνισε ο 23χρονος διεθνής αμυντικός μέσος στην συνέντευξη Τύπου. 

Ο Μπεϊσεμπέκοβ επισήμανε για:
 
Τον αγώνα στο Φάληρο: Ξέρουμε πολύ καλά ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το τρίποντο.
 
Την ήττα από Καϊράτ και την ατμόσφαιρα στον σύλλογο: Ναι, φυσικά είναι κρίμα που χάσαμε στην Καϊράτ. Ηταν ένα χτύπημα γ ια εμάς, αλλά έχουμε άλλα τρία ματς μπροστά μας κι αν κερδίσουμε 4 πόντους θα είμαστε πρωταθλητές. Εμείς προεοτιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ομάδα καλή και θετική και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.
 
Την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού: Γνωρίζουμε ότι έχει δυνατή επίθεση αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις γραμμές μας για να τους αντιμετωπίσουμε.
 
Την καυτή ατμόσφαιρα και την έξτρα πρόκληση και το εάν φοβάται: Όχι, εμείς δεν φοβόμαστε. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες. Δεν θα είναι το πρώτο ματς ευρωπαϊκό ματς, οπότε δεν φοβόμαστε...

Best of internet