Την έριξε τη σπόντα του για τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Την έριξε τη σπόντα του για τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

bet365

Έχοντας ακούσει όλες τις προηγούμενες μέρες πως παρέταξε με αμυντικό προσανατολισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο ντέρμπι, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν... κρατήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγορήθηκε για τακτικές... Τσέλσι και για στήσιμο «πούλμαν» στα μετόπισθεν προκειμένου να πάρει κάτι από το παιχνίδι του «Άνφιλντ», ακόμα κι αν αυτό ήταν απλά ένας βαθμός, έχοντας... καταστρέψει το ποδόσφαιρο των «κόκκινων».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε να πει:

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε γιατί στοχεύσαμε στη νίκη και δεν την πήραμε... Πήραμε μονάχα έναν βαθμό, οπότε δεν είμαστε 100% επιτυχημένοι στην αποστολή μας. Θεωρώ ότι έχετε αδικήσει τη Λίβερπουλ, καθώς έπαιξε καλά, αλλά έπαιξε αμυντικά. Για πρώτη φορά έβαλε δύο αμυντικά χαφ, για πρώτη φορά είδαμε τον Χέντερσον μαζί με τον Τσαν, για πρώτη φορά βγήκε επιθετικός για να μπει μέσος και να προστατευθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα