Σεμπά: Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες (vid)

Σεμπά: Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σεμπά: Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες (vid)

bet365

Την επιτακτική ανάγκη να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες που θα κάνει με την Αστάνα, επεσήμανε ο Σεμπά.

Για την βελτίωση που παρουσιάζει στο παιχνίδι του, το παιχνίδι με την Αστάνα και το... κλειδί της νίκης, μίλησε ο Σεμπά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League...

Αναλυτικά ο Σεμπά μίλησε...

Για το πως προσεγγίζουν οι παίκτες τους αγώνες με Αστανά και ΠΑΟΚ: «Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε στην σκέψη μας την Αστανά. Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και μετά να σκεφτούμε το οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν νιώθει πως ο Ολυμπιακός πάει με πιο μεγάλη ηρεμία στα ματς που έρχονται σε σύγκριση με τους αγώνες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ: «Φυσικά. Πάντα οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτά σου δίνουν σιγουριά. Δυστυχώς κάναμε δύο σερί ήττες. Δεν το ήθελε κανείς αυτό. Μετά όμως κάναμε σημαντικές νίκες και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το αν το κίνητρο του Europa League είναι το ίδιο με αυτό του Champions League και που βρίσκουν το κίνητρο για το Europa League: «Φυσικά. Η Αστανά είναι πολύ καλή ομαδα. Πολύ δυνατη. Το Europa League είναι πολύ καλή διοργάνωση. Δυστυχώς το Champions League τελείωσε για εμάς. Τώρα κοιτάμε μόνο το Europa. Είμαστε πανέτοιμοι για αύριο».

Για το τι έχει αλλάξει και έχει βελτιώσει την απόδοσή του και εάν έχει παίξει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή προς το πρόσωπό του: «Είναι αλήθεια πως νιώθω και εγώ βελτιωμενος. Σε καλύτερη κατάσταση. Έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη του κόουτς. Και πέρυσι ο προπονητής που είχαμε με στήριζε. Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Νιώθω πιο καλά. Γενικά ο κόουτς δίνει σιγουριά στην ομάδα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».

Για τα συν και τα πλην της Αστάνα: «Η Αστανά είναι μία ομάδα πολύ κλειστή. Θα μας δυσκολέψει στο να κερδίσουμε στις μάχες από το κέντρο και μπροστά. Επικίνδυνη και με αντεπιθέσεις και θα δυσκολέψει την άμυνα. Θα δούμε πως θα πάει το ματς. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα