«Είμαστε αρκετά δυνατοί για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

«Είμαστε αρκετά δυνατοί για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

«Είμαστε αρκετά δυνατοί για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο στράικερ της Σταντάρ Λιέγης, Ορλάντο Σα μίλησε στο gazzetta.gr για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο ματς.

Ο Ορλάντο Σα χρειάστηκε να περιμένει το ματς της 10ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος κόντρα στην Κόρτραϊκ μέχρι να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα του Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς.

Κόντρα στην ομάδα των Παπάζογλου, Σηφάκη και Γούτα πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, τα τρία συνολικά σε πέντε συμμετοχές.

Ο 28χρονος άσος με την αρωγή του Βέλγου ρεπόρτερ, Μπομπ Φέσεν μίλησε στο gazzetta.gr για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως η Σταντάρ Λιέγης θα επικρατήσει του «τριφυλλιού».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς το ίδιο όπως και η ελληνική ομάδα. Θεωρώ όμως πως είμαστε αρκετά δυνατοί για να τους νικήσουμε».

Ο Σα παράλληλα αναφέρθηκε στο βάπτισμα του πυρός που πήρε στην ενδεκάδα του βελγικού συλλόγου κόντρα στην Κόρτραικ σκοράροντας δύο τέρματα (3-3).

«Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα βασικός φέτος. Δούλεψα σκληρά και άρπαξα την ευκαιρία που μου δόθηκε. Διαθέτουμε μία μεγάλη ομάδα με πολλές επιλογές και ποιότητα.

Περίμενα υπομονετικά την σειρά μου. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα στο ματς πρωταθλήματος, αλλά απογοητευμένος γιατί δεν νικήσαμε, ενώ το αξίζαμε».

Ο επιθετικός των Βαλλόνων πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε βγάζοντας δύο selfies με οπαδούς της Σταντάρ Λιέγης, μιμούμενος τον Φρανσέσκο Τότι.

«Το έκανα για κάποιους φίλους μου και μια οικογένεια από το Λιλ. Περίπου 10 άτομα. Τα γκολ που πέτυχα ήταν ένα δώρο για αυτούς. Με υποστηρίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ένας από αυτούς μου είπε πως ο Τότι πανηγύρισε ένα γκολ με selfie και θέλησα να κάνω και εγώ το ίδιο, ήταν πολύ αστείο».

Δείτε τα γκολ του Σα κόντρα στην Κόρτραικ...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα