Σάμπα: «Να δείξει άλλο πρόσωπο η ομάδα»

Σάμπα: «Να δείξει άλλο πρόσωπο η ομάδα»

Σάμπα: «Να δείξει άλλο πρόσωπο η ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λιέγη για τον ... τελικό – τον πρώτο από αυτούς που έπονται – με τη Σταντάρ Λιέγης και ο Κρίστοφερ Σάμπα τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει ν' αλλάξουν πρόσωπο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι μεταβαίνει στο Βέλγιο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σταντάρ, έχοντας ηττηθεί από την Ξάνθη πριν από δύο μέρες στη Λεωφόρο...

Έπειτα και από τις δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους «πράσινους» με τον Κρίστοφερ Σάμπα να τονίζει κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος»:

«Από εδώ και στο εξής έτσι πρέπει να βλέπουμε όλους τους αγώνες. Παιχνίδι το παιχνίδι. Να παίζουμε τα παιχνίδια σαν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Ακόμα σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο. Και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Να πετύχουμε τον στόχο μας είναι το βασικό. Ουσιαστικά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί. Όπως και να παίξουμε αυτό έχει σημασία, οι τρεις βαθμοί».

Για το αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Είχα μία ενόχληση στον αστράγαλο, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα θα έπαιζα ακόμα και με σπασμένο χέρι».

Best of internet