Πριν τρία χρόνια την «πάτησε». Τώρα;

Πριν τρία χρόνια την «πάτησε». Τώρα;

bet365

Τι είχε συμβεί την προηγούμενη φορά, που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά να πάει κατευθείαν στην Αθήνα πριν από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» πριν από λίγες ώρες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μπακού.

Η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, 25 στον αριθμό, θα επιστρέφει στη βάση της τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν και δυο στην ελληνική πρωτεύουσα πριν από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο με παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό για το Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Την σεζόν 2013-14 ο «Δικέφαλος» είχε βρεθεί στο Ισραήλ, απέσπασε ισοπαλία 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα και στη συνέχεια ταξίδεψε προς την Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό από τον οποίο ηττήθηκε με το βαρύ 4-0.

Καθόλου ευχάριστες οι αναμνήσεις, αν και όπως έλεγαν το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, «αυτά είναι για τους προληπτικούς και μόνο…».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα