Η κίνηση με σημασία από τον Ρέτσο

Η κίνηση με σημασία από τον Ρέτσο

Δημήτρης Τομαράς
Η κίνηση με σημασία από τον Ρέτσο

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βλέποντας πως ο Πάουλο Μπέντο τον έχει στο μυαλό του ως ακραίο αμυντικό με δική του πρωτοβουλία ζήτησε... βοήθεια από τους προπονητές της Ακαδημίας.

Ο πιτσιρικάς που είναι κανονικά στόπερ αλλά έχει δοκιμαστεί σε ένα... σωρό άλλες θέσεις στην προετοιμασία και τώρα ως αριστερός μπακ αν και δεξιοπόδαρος ζήτησε την συνδρομή των τεχνικών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήθελε να καταλάβει τι λάθη έκανε στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός και γενικά την θέση του ακραίου οπισθοφύλακα. Το πως μπορεί να αποδώσει πιο καλά σε αυτήν, το πως να έχει πιο γερά και καλά... πατήματα και να καλύπτει σωστά αμυντικά την πλευρά αλλά και να βοηθάει και επιθετικά. Και μόνο αυτή η κίνηση δείχνει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ο νεαρός και ότι κάνει προσπάθεια ακόμα και να μάθει άλλη θέση για να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα