Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος στην καμπάνια της Unicef (pic & vid)

Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος στην καμπάνια της Unicef (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος στην καμπάνια της Unicef (pic & vid)

bet365

Οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος στηρίζουν ενεργά την εκστρατεία εμβολιασμών 100% Campaign της UNICEF και στέλνουν το δικό τους «ερυθρόλευκο» μήνυμα.
Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά η συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, όπου έχει ως στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πλέον έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο και στηn χώρα μας, χάρις στη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για να σωθούν ακόμα περισσότερα παιδιά χρειάζεται και η συνεισφορά του κόσμου. Με το μπλουζάκι «Θρύλος για μια ζωή» για όποιον το αγοράσει βάζει έτσι ένα… λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν ο Ολυμπιακός και η UNICEF, μέσω της εκστρατείας 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα ανοσοποίησης σε όλο τον κόσμο.
Οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά του Ολυμπιακού, έχοντας βρεθεί από μικρά παιδιά στην Ακαδημία του συλλόγου και συνεχίζοντας στην πρώτη ομάδα, συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια, με στόχο να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παιδικές ζωές μέσω του 100% Campaign της UNICEF. Μάλιστα έστειλαν και το δικό τους μήνυμα μέσω του Olympiacos TV, αναφέροντας: «Εμβολιάζουμε μικρά παιδιά και σώζουμε ζωές. Στηρίζουμε όλοι τη μεγάλη συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF. Έχουμε όλοι τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στις καρδιές μας».
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα μπλουζάκια αυτά από τα καταστήματα Red Store και το online κατάστημα www.redstore.gr, τα συλλεκτικά t-shirts σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Θρύλος για μια ζωή» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».
Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθειά να λάβουν βοήθεια παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα