«Όποιος δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητή, θα πάει σπίτι του»!

«Όποιος δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητή, θα πάει σπίτι του»!

Νίκος Αθανασίου
«Όποιος δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητή, θα πάει σπίτι του»!

bet365

Τον Αντρέα Στραματσόνι, όπως δεν τον έχουν ξαναδεί, αντίκρισαν την Τρίτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί! Φωνές από τον Ιταλό για την νοοτροπία, τι τον οδήγησε στο ξέσπασμα!

Την Δευτέρα ο Αντρέα Στραματσόνι προτίμησε να μην ανεβάσει τους τόνους μετά την ήττα από την Ξάνθη και πήγε πιο... χαλαρά το «μήνυμα» προς τους ποδοσφαιριστές του. Την Τρίτη, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός «γκάζωσε» άγρια τους παίκτες του, σε μία πρωτοφανή για τα δικά του δεδομένα ομιλία! Ποτέ ξανά δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο και με αυτό τον τρόπο θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει του τελικού της Λιέγης και της συνέχειας στο πρωτάθλημα!

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε σε κάποιες συμπεριφορές του τελευταίου διαστήματος που δεν του άρεσαν καθόλου, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους:

«Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και δουλεύουμε για αυτό. Όμως ο δρόμος για να γίνουμε πρωταθλητές είναι πολύ πιο δύσκολος και χρειάζεται να είμαστε ''πεινασμένοι'' για την νίκη. Θέλω να έχουμε νοοτροπία «δολοφόνου» μέσα στο γήπεδο, να είμαστε έτοιμοι να «φάμε» τον αντίπαλο! Δεν το είδα αυτό στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θέλω όλοι να έχετε αυτή την νοοτροπία. Με αυτή την νοοτροπία θα γίνουμε πρωταθλητές. Όποιος δεν με ακολουθήσει σε αυτό τον δρόμο θα περάσει στον πάγκο, στην συνέχεια στην κερκίδα και έπειτα σπίτι του»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα