Τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ

Τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ανακοίνωσε στον Γεωργιανό το... τέλος, επιβεβαιώνει επισήμως η Ένωση!

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια... Από το πρωί φαινόταν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν περιέλθει σε τέλμα και το «διαζύγιο» φάνταζε ως μονόδρομος, όμως το μεσημέρι η εκτίμηση αυτή άρχισε να παίρνει σάρκα και... οστά.

Ο Γεωργιανός τεχνικός μετέβη κανονικά στα Σπάτα για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και εκεί συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος του γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης να λυθεί η συνεργασία τους.

Πλέον απομένει η ανεύρεση του ανθρώπου που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει. Αλλωστε ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει το φινάλε της συνεργασίας των δυο πλευρών με επίσημη ανακοίνωση στην οποία τονίζεται:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο απολογισμός του Τιμούρ Κετσπάγια μετά από 7 αγώνες στον πάγκο της Ένωσης είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με 8 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα