Ο ΠΑΟΚ φεύγει αύριο και επιστρέφει Δευτέρα

Ο ΠΑΟΚ φεύγει αύριο και επιστρέφει Δευτέρα

Ο ΠΑΟΚ φεύγει αύριο και επιστρέφει Δευτέρα

bet365

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκινούν το πρωί της Τετάρτης το ταξίδι τους για Μπακού κι από εκεί στην Αθήνα. Η αποστολή και το πρόγραμμα στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως θα έχετε, ήδη, ενημερωθεί από το Gazzetta.gr η «οδύσσεια» του «Δικεφάλου» αρχίζει το πρωί της Τετάρτης από τη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί το ταξίδι στο Μπακού για τον αγώνα με την Καραμπάχ κι από εκεί στην Αθήνα, όπου η αποστολή θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή το βράδυ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός των τραυματιών Τζαβέλλα , Πέλκα και του Δημητριάδη.

Αρχικά, θα πετάξει στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης (19.10) με πτήση τσάρτερ για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με την Καραμπάγκ θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο «Tofig Bahramov».

Νωρίτερα, στις 18:15 ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Στέλιος Μαλεζάς .

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης θα παραμείνει στο Μπακού και την Παρασκευή (21.10) το πρωί θα πετάξει με προορισμό την Αθήνα όπου θα διαμείνει και θα προπονείται εν όψει του αγώνα της Κυριακής (23.10) με τον Ολυμπιακό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα