Μπακασέτας: «Δείξαμε αντίδραση με την ΑΕΛ»

Μπακασέτας: «Δείξαμε αντίδραση με την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Δείξαμε αντίδραση με την ΑΕΛ»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας, μίλησε στον ΑΡΤ TV για το νικηφόρο ματς με την ΑΕΛ, την δύσκολη συνέχεια, ενώ θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα ενότητας.

Η ομάδα έβγαλε αντίδραση σε μια δύσκολη έδρα, παρά τις εμφανίσεις τις προηγούμενες που δεν είχε κερδίσει, είναι μια ψυχολογική τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας
«Πιστεύω για αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, και οι μεγάλες ομάδες τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείξουν την αντίδραση τους εμείς το δείξαμε και με το παραπάνω μπορεί να μην παίξαμε σήμερα το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά αυτό μου μετράει είναι οι τρείς βαθμοί. Προτιμούμε να μην παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε παρά να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να μην παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Με την Εθνική παίζεις στα άκρα, στο 4-2-3-1 του Κετσπάγια παίζεις επίσης στα άκρα, σήμερα έπαιξες εσωτερικός μέσος, πολυθεσίτης αλλά η δουλειά να γίνεται

«Έτσι είναι είμαι 23 χρονών δεν μπορώ εγώ να αποφασίζω τώρα και να έχω περιθώρια για να λέω αυτή είναι η θέση μου, ποτέ δεν το έκανα καταρχήν θα παίξω όπου μου ζητηθεί αλλά αυτό έρχεται με πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλεύω πάρα πολύ καθημερινά, για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλους τους ρόλους το ίδιο καλά, είναι λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά δεν το βάζω κάτω προσπαθώ κάθε μέρα και στο τέλος δικαιωθώ».

Αντιλήφθηκες στα αποδυτήρια πίεση εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, για να έρθει η νίκη τα είχαμε πει και μετά τον Ολυμπιακό, είχες ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο, σήμερα αντιλήφθηκες ότι τελικά αυτή η πίεση έκανε καλό στην ομάδα.

«Πίεση υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι, ετσι αυτό θέλουμε όλοι μας να κερδίζουμε γιατί άμα χάνουμε, δεν είμαστε καλά, ούτε και με την ισοπαλία κάποιες φορές, οπότε πρέπει να συνηθίζουμε πάνω στην πίεση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, πάνω στην πίεση να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε αλλά νομίζω σήμερα ήταν ένα πολύ θετικό γεγονός, οτι ειχαμε παραπάνω πίεση από τα προηγούμενα παιχνίδια, και ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο στο δεύτερο όχι τόσο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα