Νοκ άουτ ο Πέλκας, τρία ερωτηματικά ενόψει Μπακού

Νοκ άουτ ο Πέλκας, τρία ερωτηματικά ενόψει Μπακού

Νοκ άουτ ο Πέλκας, τρία ερωτηματικά ενόψει Μπακού

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη μυϊκή κάκωση με οίδημα και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 15 ημέρες, την ώρα που εκτός προπόνησης παρέμειναν οι Μαλεζάς, Λέοβατς, Αθανασιάδης και Τζαβέλλας.

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον Δημήτρη Πέλκα και για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, «το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ιατρικό δελτίο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της για τα πεπραγμένα στην προπόνηση της Τρίτης (18/10).

«Ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη μυϊκή κάκωση με οίδημα σ’ έναν από τους στροφείς μύες του ισχίου και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται σε 15 μέρες», υποστηρίζει στο δελτίο Τύπου η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και συνεχίζει την αναφορά της στο ιατρικό δελτίο της ημέρας, όπου:

1. Ο Στέλιος Μαλεζάς, όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έχει πρώτου βαθμού κάκωση συνδέσμων ποδοκνημικής. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις ισορροπίας και τρέξιμο και την Τετάρτη (19.10) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

2. Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης Πέταρ Μιλκάνοβιτς και την Τετάρτη αναμένεται να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .

3. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει μια κάκωση στο γόνατο από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή και παράλληλα με την προπόνηση του έγινε και θεραπεία στο σημείο του τραύματος.

4. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει πολύ καλή – αναμενόμενη – πορεία επούλωσης. Κλινικά ο παίκτης εμφανίζει σημαντική βελτίωση και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, αλλά και τρέξιμο στο γήπεδο.

Στα της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν και σήμερα σε δύο γκρουπ με τους βασικούς στον αγώνα εναντίον του Ηρακλή να κάνουν για δεύτερη ημέρα αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι μετείχαν σε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και transition games για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα