«Έλα και εσύ στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού!»

«Έλα και εσύ στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού!»

Περισσότερα από 600 παιδιά έχουν επιλέξει και φέτος τις Σχολές σε Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια κι ο Ολυμπιακός καλεί και εσένα στις Ακαδημίες του.  

«Έλα και εσύ στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού!»

Η ενημέρωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε πριν από χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο στηνΚεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα και σήμερα είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας με συμμετοχή και στο Europa League. 
 
Ο νεαρός επιθετικός είναι παράδειγμα για τα εκατοντάδες παιδιά που επιλέγουν τις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια προκειμένου ν' αθληθούν, να διασκεδάσουν αλλά και μέσα από δοκιμαστικά να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού! 
 
Οι τρεις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού έχουν φτάσει ήδη τα 600 παιδιά στην αρχή της σεζόν 2016-17 με τις εγγραφές να συνεχίζονται καθημερινά. 
 
Η Σχολή Ρέντη  έχει και φέτος ως έδρα τα γήπεδα “Renti Arena”  που βρίσκονται στην πάροδο Αγίας Άννης 46 στον Αγ. Γιάννη Ρέντη. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν παιδιά γεννημένα από το 2011 έως και το 2002 τα οποία εκτός από ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κοινωνικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Στη Σχολή μας έχουν γίνει ήδη οι πρώτες εργομετικές μετρήσεις ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν "Fit Light Training"! Επίσης στη Σχολή λειτουργεί κάθε Δευτέρα Σχολείο Τερματοφυλάκων για παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2006 με τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Σωκράτη Κοψαχείλη.
 
Η Σχολή Καραϊσκάκη που εδρεύει απέναντι από την θύρα 2 του γηπέδου του Ολυμπιακού ανοίγει τις πύλες της για παιδιά γεννημένα από το 2011 έως το 2004.
 
Η Σχολή Βοτσαλάκια  ξεκίνησε να λειτουργεί το 2015 εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο "Βοτσαλάκια" στην Καστέλα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6 (Πλαζ Βοτσαλάκια) και χρησιμοποιεί τα προσφάτως ανακαινισμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν αθλητές γεννημένοι από το 2011 εως το 2004. 
 
Για εγγραφές και πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των Κεντρικών Σχολών
 
Τηλ:  210-3418000 (11:00-18:00)
Ε-mail: schools@olympiacos.org 
 
Τα προγράμματα έχουν αναρτηθεί στο Facebook στη σελίδα "Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού" και στη σελίδα "Olympiacos FC Soccer Schools". 
 
Δείτε το video του Olympiacos Tv και έλα και εσύ στις Κεντρικές Σχολές του Θρύλου:
 

Έλα και εσύ στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού! / Come to Central Schools of Olympiacos!

Best of internet