Ολα τα λεφτά για Αλάμπα ο Γκουαρντιόλα

Θοδωρής Βασίλης
Ολα τα λεφτά για Αλάμπα ο Γκουαρντιόλα

bet365

Η Μάντσετσερ Σίτι θέλει να αποκτήσει τον Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου κι έχει ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους του Αυστριακού άσου.

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα να είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ποδοσφαιριστές από τις προηγούμενες ομάδες αλλά όπως φαίνεται για τον Νταβίντ Αλάμπα θα κάνει μια εξαίρεση. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «πολίτες» έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Νταβίντ Αλάμπα για πιθανή μεταγραφή του στο Μάντσεστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει θέμα με τα αμυντικά της άκρα και όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση τόσο δεξιού όσο και αριστερού μπακ κι έχοντας δουλέψει με τον Αλάμπα στην Μπάγερν Μονάχου για τρία χρόνια θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός για να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της ομάδας του.

Το θέμα είναι ότι ο Αλάμπα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς το Μάρτιο του 2016 με αποδοχές που φτάνουν τις 75.000 λίρες την εβδομάδα με τον Γκουαρντιόλα να είναι διατεθειμένος να διπλασιάσει τις αποδοχές του Αυστριακού άσου για να τον πείσει να αφήσει το Μόναχο το επόμενο καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα