Οριστικά τέλος ο Παπαδόπουλος από Ηρακλή

Οριστικά τέλος ο Παπαδόπουλος από Ηρακλή

Οριστικά τέλος ο Παπαδόπουλος από Ηρακλή

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση παραίτησης από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Γιάννης Αμανατίδης ο εκλεκτός του Νίκου Καγιόγλου.

Είναι προφανές ότι ο «Παπ» έχει φθάσει στα όριά του, τούτο είναι απόλυτα λογικό αν συνυπολογίσει κανείς τις τραγελαφικές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στον Ηρακλή. Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πολλοί παίκτες δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους αλλά και την πίστη τους ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Νίκο Παπαδόπουλο να παραμείνει στην ομάδα.

Στην πράξη όμως, αυτό αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό το κλίμα απορρέει από τη συνάντηση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον έμπειρο τεχνικό. Πληροφορίες θέλουν τον «Παπ» να ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποσύρει την παραίτησή του, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται από τους παίκτες.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ο εκλεκτός του Νίκου Καγιούλη φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο παλαίμαχος διεθνής Έλληνας άσος είχε τις τύχες της Κ-20 του Γηραιού και όπως φαίνεται θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας, αυτή την δύσκολη στιγμή. 

 

Best of internet