Τσιγκρίνσκι: «Θέλαμε να γυρίσουμε το κλίμα»

Τσιγκρίνσκι: «Θέλαμε να γυρίσουμε το κλίμα»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ ήταν σημαντική, για να γυρίσει το κλίμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Τσιγκρίνσκι: «Θέλαμε να γυρίσουμε το κλίμα»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Για μένα κάθε φορά όταν κάνω μια αρχή είναι ένα νέο ξεκίνημα. Ο στόχος μου είναι να αποτελέσω μέλος της ομάδας. Η φιλοδοξία μου δεν είναι να είμαι ο ηγέτης, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και να μπορούμε να κερδίζουμε».

Για το αν ήταν «υποχρεωτική» η νίκη επί της ΑΕΛ: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια που θα υπάρξουν. Βέβαια μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα και τον τρόπο που χάσαμε σίγουρα η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν ήταν η καλύτερη, ήταν περίεργη και θέλαμε με τη σημερινή νίκη να γυρίσει το κλίμα, να πάρουμε δύναμη για τη συνέχεια».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Αυτό που κάναμε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι. Δουλέψαμε, γνωρίζαμε πως θα παίξει η Λάρισα. Αυτό που μπορώ να ξεχωρίσω σαν κλειδί του αγώνα είναι ότι μπήκαμε από την αρχή πνευματικά πολύ δυνατά. Ήμασταν έτοιμοι να θυσιαστούμε γιατί ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι μια μεγάλη μάχη. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε και συνεχίζουμε δυνατά».

Best of internet