Παλέρμο - Τορίνο 1-4

Gazzetta team
Παλέρμο - Τορίνο 1-4

bet365

Η Παλέρμο γιόρτασε τα 1.000 ματς στη Serie A με συντριβή 4-1 από την Τορίνο.

Τρεις ήττες εντός έδρας μέχρι τώρα η Παλέρμο, που ήθελε να γιορτάσει 1.000 ματς στη Serie A με την πρώτη της νίκη στη Σικελία. Τελικά, έκανε τις ήττες 4 και, μάλιστα, με συντριβή 4-1 από την Τορίνο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Τσότσεβ κόντρα στη ροή του ματς, καθώς μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε στο 25’, όταν ο Λιάγιτς έκανε το 1-1 με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 40’ ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας με νέο εκπληκτικό σουτ το 1-2!

Οι παίκτες του Μιχάιλοβιτς ήταν πολύ καλύτεροι και στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μπενάσι έκανε το 1-3. Τα πάντα είχαν ήδη τελειώσει και στο 50’ ο Μπαζέλι έκανε το 1-4. Οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν στη συνέχεια, η Παλέρμο ανέβασε ρυθμό μετά το 60’, πίεσε, είχε δοκάρι στο 73’ με τον Τσότσεβ, έχασε και άλλες ευκαιρίες, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, το παιχνίδι διεξήχθηκε σχεδόν στο σκοτάδι, καθώς κάποιοι προβολείς έκλεισαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα