Το «παράπονο» του Σκίμπε

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ» ΕΔΕΙΞΕ «ΖΕΣΤΟΣ» ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Το «παράπονο» του Σκίμπε

Ο Γερμανός κόουτς δεν έκρυψε την πικρία του επειδή δεν παίζουν πολλοί Έλληνες στην Σούπερ Λιγκ. 

Το «παράπονο» του Σκίμπε
Στην Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Σκίμπε για το ματς με της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο «ΑΕΛ RADIO».   «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στη Λάρισα, είναι η πρώτη μου φορά. Έχω μείνει έκπληκτος από το στάδιο, είναι εκπληκτικό, είχα ακούσει πολλά γι' αυτό. Κυρίως γνωρίζω τους παίκτες της ΑΕΚ αλλά πάντα ενδιαφέρομαι να δω και άλλους παίκτες», σχολίασε. 
 
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν γνωρίζει πράγματα για τους «βυσσινί».  «Δεν ξέρω τόσα πολλά πράγματα για την ΑΕΛ γιατί τώρα ανέβηκε, αλλά ήθελα να την δω και γι' αυτό και βρίσκομαι σήμερα εδώ».
 
Για την πορεία της Εθνικής σχολίασε πως «τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν ήταν καλή αλλά τώρα τα πήγαμε καλά και κοιτάμε τη συνέχεια». Για το πρωτάθλημα είπε ότι «είναι πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, διότι ο Ολυμπιακός δε βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ανεβεί επίσης, ωστόσο είμαι δυσαρεστημένος διότι δε χρησιμοποιούνται πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές», απάντησε μην κρύβοντας το παράπονό του. 
Μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί πως κάποια στιγμή η «γαλανόλευκη» θα παίξει στον κάμπο. «Αν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε κάποτε στη Λάρισα, θα ήταν πολύ καλό. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο στάδιο. Η Εθνική Γερμανίας κάθε φορά αλλάζει την έδρα στην οποία αγωνίζεται. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο κοντά βέβαια στη Λάρισα».  

Best of internet