«Μόνιμος κάτοικος» στη Νέα Μεσημβρία

«Μόνιμος κάτοικος» στη Νέα Μεσημβρία

«Μόνιμος κάτοικος» στη Νέα Μεσημβρία

Ο Ιβάν Σαββίδης επιθεώρησε τις εργασίες επέκτασης των βοηθητικών χώρων στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και προανήγγειλε νέες επεμβάσεις, με τη δημιουργία κτηρίου φιλοξενίας.

Μέσα στο επόμενο 15νθημερο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση ο νέος χώρος με την επέκταση του γυμναστηρίου και τη δημιουργία πισίνας στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, επιθεώρησε και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, που ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ όπως είπε στους στενούς συνεργάτες του στις προθέσεις του είναι να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία ενός νέου κτηρίου φιλοξενίας (ξενώνες) των ποδοσφαιριστών.

Εκτός από τα έργα στις κτηριακές εγκαταστάσεις, στη Νέα Μεσημβρία έχουν επενδυθεί αρκετές χιλιάδες ευρώ για τη διαμόρφωση των γηπέδων, που χρησιμοποιούνται και από των υπόλοιπων τμημάτων της ομάδας, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να έχει πεισθεί ότι πρέπει να προχωρήσουν οι επενδύσεις στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς δεν προχώρησε καμία άλλη προσπάθεια εξεύρεσης χώρου σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Best of internet