«Ο ποδοσφαιριστής Ικάρντι είναι νεκρός»

«Ο ποδοσφαιριστής Ικάρντι είναι νεκρός»

«Ο ποδοσφαιριστής Ικάρντι είναι νεκρός»

bet365

Η απόφαση της Ιντερ να παραμείνει αρχηγός της ο Μάουρο Ικάρντι, μόνο ικανοποίηση δεν προκάλεσε στην Curva Nord.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του κλαμπ, ο εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών, Φράνκο Καραβίτα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του SportItalia και έκανε σαφή τα συναισθήματα που υπάρχουν πλέον για τον Αργεντίνο φορ...

«Είμαστε εναντίον της απόφασης της διοίκησης, θα πρέπει να δούμε για ποιος λόγους το αποφάσισε. Η σχέση μας με τον Ικάρντι, μετά από όσα έγραψε στο βιβλίο του, τα οποία μάλιστα δεν τα έγραψε εν βρασμώ για κάτι που έγινε εκείνη την στιγμή, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Αυτά που είπε είναι πολύ σοβαρά και θα έλεγα ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε όμηροι χαρακτήρων, οι οποίοι ζητάνε συμβόλαια πολλών εκατ. ευρώ και μετά συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδάκια.

Δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι έναν οπαδό και να του συμπεριφέρεσαν σαν να είναι ηλίθιος, απλά και μόνο επειδή μπορείς να κλωτσάς μια μπάλα. Για να μην αναφερθούμε στα ψέματα που έχει γράψει στο βιβλίο του. Ο ποδοσφαιριστής Ικάρντι είναι νεκρός για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα αποσύρει το βιβλίο του, σε μια προσπάθεια να κλείσει για εμάς αυτό το θέμα. Μέχρι και πριν δύο μέρες με χαιρέτησε και μετά διάβασα στο βιβλίο ότι θα ήθελε να με σκοτώσει με τους Αργεντίνους φίλους του. Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που ένας άντρας δεν μπορεί να τα δεχθεί. Αν, λοιπόν, είναι πραγματικός άντρας, να αποσύρει το βιβλίο του. Με βάση τη νοοτροπία του, δεν πιστεύω ότι θα το κάνει.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί πλέον και μπορεί να μην μπορούμε να δεχθούμε αυτό που αποφασίστηκε αλλά θα πρέπει, τουλάχιστον, να συμπεριφερθούμε με τρόπο που θα προκαλέσει την μικρότερη δυνατή ζημιά. Βασικά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε την απεριόριστη αγάπη μας για την Ιντερ σε όλη την Ιταλία. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ένα κενό εξουσίας αυτή την στιγμή στην Ιντερ, στις 29 του μήνα είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει.

Χαρήκαμε με όσα είπε για το θέμα ο Χαβιέρ Ζανέτι, λόγια που ήρθαν από την εμπειρία που έζησε και ζει μαζί μας. Πάντα έδειχνε σεβασμό στους οπαδούς, παρά το γεγονός ότι είχαμε και με αυτόν κάποιες δύσκολες στιγμές. Εβλεπε την πραγματικότητα και τα είπαμε, όποτε χρειάστηκε, με ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμό. Δεν ζητάμε να είμαστε κολλητοί με τους παίκτες και να βγαίνουμε μαζί, θέλουμε απλά μια σχέση σεβασμού και πίστης.

Αν ο Ικάρντι σκοράρει, σκοράρει για την Ιντερ. Αρα, ευχαριστούμε την Ιντερ, όχι αυτόν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα