Πλάνο για τρεις αλλαγές με Αστανά ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Πλάνο για τρεις αλλαγές με Αστανά ο Μπέντο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο αν και δεν έκανε σαφείς δοκιμές 11άδας την Δευτέρα προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Αντί του Καπίνο χρίζεται βασικός ο Λεάλι, στην θέση του Ρέτσου στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ντε Λα Μπέγια (σ.σ. από την στιγμή που θα είναι στο 100% διότι αλλιώς το πλέον πιθανό είναι όπως έχουμε γράψει ξανά να συνεχίσει με Ρετσο στο συγκεκριμένο άκρο) και αντί του Μάριν ο Φορτούνης.
Κατά τα άλλα Φιγκέιρας δεξί μπακ, στόπερ οι Μποτία και Ντα Κόστα, κέντρο με Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς και στα "φτερά" οι Ελιούνουσι και Σεμπά. Φυσικά φορ ο Ιντέγε. Σύνολο δηλαδή τρεις διαφοροποιήσεις για το Ολυμπιακός - Αστανά συγκριτικά με το Πανιώνιος - Ολυμπιακός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Μαριν δεν έχει τις πιθανότητές του για βασικός για τα πλαγια της επίθεσης.
Θυμίζουμε το βασικό σχήμα και τις αλλαγές στο ματς της Νέας Σμύρνης: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Σεμπά (78’ Βιάνα), Μάριν (65’ Ντομίνγκες) και Ιντέγε (90+1’ Καμπιάσο).
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα