Πλατέλλας: «Ολοι μαζί νικήσαμε»

Πλατέλλας: «Ολοι μαζί νικήσαμε»

Gazzetta team
Πλατέλλας: «Ολοι μαζί νικήσαμε»

bet365

Η ΑΕΚ είναι οικογένεια τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, είπε ο Βαγγέλης Πλατέλλας μετά τη νίκη στη Λάρισα με τα δύο δικά του γκολ.

Ο εξτρέμ της Ενωσης ήταν ο πρωταγωνιστής στο AEL FC Arena αλλά στις δηλώσεις του στη Nova θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως όλοι μαζί νικάνε.

«Πρώτη φορά έβαλα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί νίκησε η ομάδα μου. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι πού θα πλασάρεις, σκέφτεσαι να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Στο 0-2, βέβαια, είχα τον χρόνο να σημαδέψω. Δεχθήκαμε πίεση γιατί η Λάρισα μείωσε άμεσα, παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, από την οποία δεν περνάει ο καθένας. Δουλέψαμε αρκετά, δουλέψαμε όλοι μαζί και νικήσαμε. Είμαστε μια οικογένεια και στα δύσκολα και στα εύκολα. Η πιο σημαντική γκέλα ως τώρα είναι αυτή με τον Ηρακλή, δεν περιμέναμε να χάσουμε αυτούς τους δύο βαθμούς. Υπάρχουν και απρόβλεπτα, συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες και όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους, πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός. Οποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Για μια μεγάλη ομάδα, οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Γι' αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα