Νέα αποδυτήρια για Σπάρτη

Gazzetta team
Νέα αποδυτήρια για Σπάρτη

bet365

Τα νέα της αποδυτήρια εγκαινίασε η ΑΕ Σπάρτη στο φιλικό με την Καλλιθέα, με τους νεοφώτιστους να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Σάββατο (15/10) η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αναμετρήθηκε με την Καλλιθέα, σε φιλικό παιχνίδι και οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου εγκαινίασαν τα νέα αποδυτήρια του πλήρως ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Τα νέα αποδυτήρια βρίσκονται σε έναν χώρο που είναι σύγχρονος και λειτουργικός, βοηθώντας τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου να κάνουν όσο δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους. Τα αποδυτήρια διαθέτουν καινούργιες τουαλέτες, χώρο για μασάζ ενώ έχουν εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα προκειμένου οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση πριν από κάθε παιχνίδι.

Ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Φυσικά στο νέο χώρο που έχει διαμορφωθεί, στη βόρεια πλευρά του Σταδίου, υπάρχει και το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο με αίθουσα φυσιοθεραπείας αλλά και ελέγχου ντόπινγκ κοντρόλ. Δίπλα ακριβώς υπάρχει το γραφείο του διαιτητή μαζί με τα αποδυτήρια των βοηθών του και του τέταρτου διαιτητή.

Επίσης, από φέτος, το Δημοτικό Στάδιο διαθέτει και Αίθουσα Τύπου. Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα μπορούν με άνεση να κάνουν την εργασία τους μετά από κάθε αναμέτρηση της ομάδας, ενώ στον συγκεκριμένο χώρο θα πραγματοποιούνται και οι ενημερώσεις της διοίκησης καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Φέτος προστέθηκε και ένα δημοσιογραφικό θεωρείο, στα ήδη υπάρχοντα, για να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες που δημιουργούνται από τη συμμετοχή μας στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα με τους νέους χώρους που διαμορφώθηκαν, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο ενώ έγιναν και διάφορες άλλες εργασίες σχετικά με τον καλλωπισμό του σταδίου.

Στις υπάρχουσες κερκίδες αντικαταστάθηκαν οι παλιές ξύλινες τάβλες με καινούριες ενώ βάφτηκαν τα κάγκελα, σε κάθε θύρα. Πανέτοιμη είναι και η κερκίδα των φιλοξενούμενων όπως επίσης και το εκδοτήριο, από όπου θα προμηθεύονται εισιτήρια οι φίλαθλοι της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας.

Το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης έχει ανοίξει τις πόρτες του στου κοινό και η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ περιμένει τον κόσμο της να δώσει και φέτος βροντερό παρών και να γίνει ο 12ος παίκτης της»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα