Στην Elite Round του Euro U17 η Ελλάδα

Στην Elite Round του Euro U17 η Ελλάδα

Δημήτρης Τομαράς
Στην Elite Round του Euro U17 η Ελλάδα

bet365

Με δύο τέρματα του Γκαργκαλατζίδη και ένα του Μελιόπουλου, η Εθνική U17 νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της Ανδόρας και προκρίθηκε στην Elite Round του Euro 2017.
Με σκορ 3-0 επικράτησε η Εθνική Παίδων της διοργανώτριας Ανδόρας, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού από τον δεύτερο αγώνα της για τον 2ο προκριματικό όμιλο.
Η Εθνική μας ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασε στην επικράτηση που της χάρισε την πρόκριση. Το σκορ άνοιξε ο Μελιόπουλος μόλις στο 8ο λεπτο και ο Γκαργκαλατζίδης τριπλασίασε τα τέρματα για την Ελλάδα στο 13΄ και στο 52΄ με χτύπημα πέναλτι. Ο Σκεντεράι θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι.
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Μωραϊτάκης, Βουτσάς, Μελιόπουλος (30΄ Σκεντεράι), Ζουμπουλίδης (41΄ Γαϊτανίδης), Γλέζος, Τσιριγώτης, Εμανουηλίδης (55΄ Αντζουλάς), Π. Παπαδόπουλος, Γκαργκαλατζίδης
Ανδόρα: Ίκερ, Ζομόζα Βιλαρόν, Μοράλ Σόλερ, Βάλες Ράμος, Αντούνες Ντα Σίλβα (59΄ Ολιβέιρα Αραούχο), Αλμέιντα Τζεκ (47΄ Καστελόν Λουχάν), Ακόστα Φάρε, Φερνάντεζ Βιετέζ, Πουμπίλ Ντος Σάντος (67΄ Ντα Κόστα), Τζουλιέν Γκαρσία, Τόρες Βίλα
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτήν την πρόκριση. Το σημερινό ματς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Δίκαια κερδίσαμε και θα βρεθούμε στην επόμενη φάση του EURO. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το ΕΪΡΕ, ο οποίος δεν είναι εύκολος. Είναι ένα ματς γοήτρου, καθώς και οι δύο έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να διεκδικήσουμε την τρίτη μας νίκη και την πρωτιά στον όμιλο».
 

Τελευταία Νέα