Οι συμβουλές Πουρσανίδη σε Ρέτσο

Οι συμβουλές Πουρσανίδη σε Ρέτσο

Δημήτρης Τομαράς
Οι συμβουλές Πουρσανίδη σε Ρέτσο

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος» και άκουσε τις συμβουλές που είχε να του δώσει ο Ηλίας Πουρσανίδης.

«Έχεις το μέλλον μπροστά σου. Όλο το μέλλον και τις ικανότητες. Να μην φοβάσαι. Να έχεις πίστη στις δυνάμεις σου. Λάθη θα κάνεις αλλά και τα λάθη μες στο παιχνίδι είναι. Το θέμα είναι να προχωράς, να κοιτάς μπροστά και να βελτιώνεσαι», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού στον Ρέτσο.

Ο πιτσιρικάς - που είχε μαζί του στην παρουσίαση τον πατέρα του - τον άκουσε με μεγάλη προσοχή. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Με τιμάει το ενδιαφέρον σας», απάντησε ο Παναγιώτης Ρέτσος, τον οποίο πιστεύουν πολύ στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα