Απόλλων Σμύρνης:«Δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια...»

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης:«Δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια...»

bet365

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καλεί τον κόσμο να ασχοληθεί μόνο με το αγωνιστικό μέρος, μιας και ακόμη ο Ερασιτέχνης δεν έχει απαντήσει στο φλέγον θέμα της επιστροφής στην Ριζούπολη.

Μετά την ανακοίνωσή της όπου έκανε ξεκάθαρες τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην Ριζούπολη, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με νέο Δελτίο Τύπου κάνει σαφές ότι ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση από τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο να στρέψει το ενδιαφέρον του μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μέλημα όλων είναι η επιστροφή της ομάδας στη Super League:

Η ανακοίνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έχει αρχίσει και τους φιλάθλους του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της Ριζούπολης.

Ενημερωθήκαμε για τη συνάντηση φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης που προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας (17/10/2016), μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή μας μέσω της οποίας γνωστοποιήσαμε και πάλι, με κάθε λεπτομέρεια, την πρότασή μας προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια για διαπραγματεύσεις και περαιτέρω συζητήσεις. Είναι επίσης σαφές ότι το ζητούμενο είναι ένα οριστικό «ναι» ή ένα οριστικό «όχι» για την αποδοχή ή μη της πρότασής μας. Ο Απόλλωνας Σμύρνης και οι φίλοι του, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο αγωνιστικό μέρος και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League.

Η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης είναι δεδομένο ότι αποτελεί το ζητούμενο για όλες τις πλευρές. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες πλέον γνωρίζουν άπαντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα