Βασιλάκης: «Οι αποφάσεις ήταν κατά του Αστέρα Τρίπολης»

Βασιλάκης: «Οι αποφάσεις ήταν κατά του Αστέρα Τρίπολης»

Ο Περικλής Βασιλάκης, σχολιάζοντας τις διαιτητικές αποφάσεις στο Αστέρας-Πλατανιάς, τόνισε πως αν μια ομάδα ήταν αυτή που αδικήθηκε ήταν αυτή των Αρκάδων.

Βασιλάκης: «Οι αποφάσεις ήταν κατά του Αστέρα Τρίπολης»

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την 7η αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πλατανιά με 2-0. Ωστόσο, μετά το ματς, ο Γιώργος Παράσχος έκανε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον Σελίμο «ανεπαρκή»

Ο Περικλής Βασιλάκης, ωστόσο, σχολιάζοντας όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις μία προς μία έκρινε ότι ο διαιτητής όντως έκανε λάθη αλλά εις βάρος του Αστέρα, δείχνοντας να απορεί για την ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων.

Το... καρέ - καρέ των φάσεων:

- Στην περίπτωση που πέφτει ο Γιακουμάκης σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «ο διαιτητής έχει δίκιο, δεν υπάρχει παράβαση.

- Στην φάση που ο Σεφίλ παίρνει κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γιακουμάκη, έξω από την περιοχή, εξηγεί πως ο είναι λανθασμένη η απόφαση καθότι ο παίκτης βρίσκει μπάλα. 

- Για την κάρτα στον Γιακουμάκη για «θέατρο», ο διαιτητής ορθώς έπραξε από την στιγμή που ο επιθετικός του Πλατανιά πάει να εκμαιεύσει την εσχάτη των ποινών.

- Στην αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη Στάθη, ο Περικλής Βασιλάκης τονίζει πως ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και θέλει τις αγκωνιές να τιμωρούνται με κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, τόνισε πως αν ήταν πιο δυνατή ο παίκτης του Πλατανιά θα είχε πάρει κόκκινη κάρτα.

- Όσο για τον Καλτσά και την ανατροπή του ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Υπάρχει παράβαση, αφού βρίσκει τα πόδια του».

- Πέναλτι είναι και η πτώση του Ιωαννίδη, βάσει των όσων είπε ο Περικλής Βασιλάκης στην «Αθλητική Κυριακή», ο οποίος στο γενικότερό του σχόλιο είπε:

«Είδαμε εδώ κάποιες λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του Αστέρα. Δεν κάνω κριτική στα Δελτία Τύπου που βγάζουν οι ομάδες».

Best of internet