Βασιλάκης: «Οι αποφάσεις ήταν κατά του Αστέρα Τρίπολης»

Βασιλάκης: «Οι αποφάσεις ήταν κατά του Αστέρα Τρίπολης»

bet365

Ο Περικλής Βασιλάκης, σχολιάζοντας τις διαιτητικές αποφάσεις στο Αστέρας-Πλατανιάς, τόνισε πως αν μια ομάδα ήταν αυτή που αδικήθηκε ήταν αυτή των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την 7η αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πλατανιά με 2-0. Ωστόσο, μετά το ματς, ο Γιώργος Παράσχος έκανε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον Σελίμο «ανεπαρκή».

Ο Περικλής Βασιλάκης, ωστόσο, σχολιάζοντας όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις μία προς μία έκρινε ότι ο διαιτητής όντως έκανε λάθη αλλά εις βάρος του Αστέρα, δείχνοντας να απορεί για την ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων.

Το... καρέ - καρέ των φάσεων:

- Στην περίπτωση που πέφτει ο Γιακουμάκης σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «ο διαιτητής έχει δίκιο, δεν υπάρχει παράβαση.

- Στην φάση που ο Σεφίλ παίρνει κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γιακουμάκη, έξω από την περιοχή, εξηγεί πως ο είναι λανθασμένη η απόφαση καθότι ο παίκτης βρίσκει μπάλα.

- Για την κάρτα στον Γιακουμάκη για «θέατρο», ο διαιτητής ορθώς έπραξε από την στιγμή που ο επιθετικός του Πλατανιά πάει να εκμαιεύσει την εσχάτη των ποινών.

- Στην αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη Στάθη, ο Περικλής Βασιλάκης τονίζει πως ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και θέλει τις αγκωνιές να τιμωρούνται με κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, τόνισε πως αν ήταν πιο δυνατή ο παίκτης του Πλατανιά θα είχε πάρει κόκκινη κάρτα.

- Όσο για τον Καλτσά και την ανατροπή του ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Υπάρχει παράβαση, αφού βρίσκει τα πόδια του».

- Πέναλτι είναι και η πτώση του Ιωαννίδη, βάσει των όσων είπε ο Περικλής Βασιλάκης στην «Αθλητική Κυριακή», ο οποίος στο γενικότερό του σχόλιο είπε:

«Είδαμε εδώ κάποιες λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του Αστέρα. Δεν κάνω κριτική στα Δελτία Τύπου που βγάζουν οι ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα