Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, στο Δ.Σ. ο γιος του Γιώργος

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, στο Δ.Σ. ο γιος του Γιώργος

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, στο Δ.Σ. ο γιος του Γιώργος

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε και τυπικά σήμερα το χρίσμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ρόλο και για το γιο του, Γιώργο, στο νέο Δ.Σ. Όλα όσα έγιναν το πρωί της Δευτέρας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι όπως ομόφωνα αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα, απαρτίζεται από τους:

Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη, Λούμπος Μίχελ, Μαρία Γκοντσάροβα, Αρτούρ Νταβιντιάν, Ηλία Γεροντίδη, Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ορίστηκε από την Γ.Σ. των μετόχων μέχρι το 2018.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, πρόεδρος ορίστηκε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, με γραμματέα τον Αχιλλέα Μαυρομμάτη, και βασικό θέμα της ήταν ο «ανακαθορισμός αριθμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου – Συμπλήρωση Διοικητικού Συμβουλίου», κάτι που αυτομάτως σήμαινε ανακατατάξεις στη σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ, που μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, παραμένει στο Δ.Σ. ως μέλος της, ενώ σε συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη μένει ο Γιώργος Κούδας, που έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να φτάσει σε λίγο στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι μαζί με το γιο του, Γιώργο, θα παραστούν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπου θα γίνει και ο καταμερισμός των υπόλοιπων θέσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα