Ο Γενάρης φέρνει πορτιέρο

Ο Γενάρης φέρνει πορτιέρο

Η κακή εμφάνιση του Λουκ Στιλ και η δεδομένη έλλειψη ανταγωνισμού κάτω από τα δοκάρια για τον Άγγλο τερματοφύλακα, φέρνουν στην κορυφή των «θέλω» του Παναθηναϊκού, την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ο Γενάρης φέρνει πορτιέρο

Η ήττα από την Ξάνθη που γκρέμισε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, σήκωσε μεγάλη κουβέντα για τον άσο και την θέση του τερματοφύλακα. Η εμφάνιση λοιπόν του Λουκ Στιλ μετέτρεψε την ανησυχία που υπήρχε για την έλλειψη ανταγωνισμού κάτω από τα δοκάρια, σε προβληματισμό, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να κατηγορεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την μη απόκτηση ενός ακόμη παίκτη σε αυτή την θέση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι «πράσινοι» το έψαξαν, ωστόσο οι περιπτώσεις που είχαν στην λίστα τους δεν προχώρησαν... Για παράδειγμα δεν κατέστη δυνατό να αποκτηθεί ο Θωμάς Στρακόσια από την Λάτσιο, ενώ ο Γκουστάβο Μπουσάτο που δοκιμάστηκε στο Κορωπί δεν έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι, με αποτέλεσμα η εισήγησή του να είναι αρνητική. Κάτι που επιβεβαιώνει την πρόθεση του Ιταλού να μην αποκτηθεί ένας παίκτης απλά για να συμπληρώσει αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά να έρθει κάποιος που να είναι έτοιμος, να κάνει την διαφορά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό...

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Αυτός λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο, καθώς ο προβληματισμός που προκάλεσαν τα λάθη του Άγγλου τερματοφύλακα, την Κυριακή το μεσημέρι στην Λεωφόρο, έθεσαν αυτή την κίνηση σε προτεραιότητα... Ο «Στράμα», ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και το τμήμα σκάουτινγκ του «τριφυλλιού», έχουν μπροστά τους 2,5 μήνες, προκειμένου να βρουν και να δουλέψουν τις κατάλληλες περιπτώσεις, έτσι ώστε να καλυφθεί το εμφανέστατο κενό που υπάρχει.

Best of internet