Γκουαρδιόλα: «Να σέβεστε τα άλλα πρωταθλήματα»

Γκουαρδιόλα: «Να σέβεστε τα άλλα πρωταθλήματα»

bet365

Απότομη προσγείωση για τους φίλους του Αγγλικού ποδοσφαίρου, από τον τεχνικό της Σίτι.

Το Αγγλικό ποδόσφαιρο... φημίζεται ως το κορυφαίο, με την Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά, να «δοξάζεται» από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Παρόλα αυτά, ήρθε ανώμαλη και απότομη προσγείωση από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με αφορμή μία σύγκριση που έγινε για τον αγώνα της Σίτι με την Έβερτον και της Μπάρτσα με την Λα Κορούνια.

«Έχω ακούσει πολλές φορές για την ένταση της Πρέμιερ Λιγκ, την ίδια στιγμή που κανείς από εσάς δεν έχετε βρεθεί στην Μπουντεσλίγκα ή την Λα Λίγκα για να ξέρετε πώς είναι» είπε όταν τον ρώτησαν αν τον προβληματίζει πως η προσεχής αντίπαλός του στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζει σε... πιο εύκολο πρωτάθλημα.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

«Πιστεύω πως θα πρέπει να σέβεστε τα άλλα πρωταθλήματα και τον τρόπο που παίζουν» συνέχισε ο Καταλανός, που αποθέωσε και την Μπαρτσελόνα, με την ευκαιρία, χαρακτηρίζοντάς την «μηχανή».

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια ειδική περίπτωση με το πώς παίζει, είναι μια μηχανή. Έχει τρεις μοναδικούς ποδοσφαιριστές στην επιθετική γραμμή. Αναπτύσσεται με έναν εξαιρετικό τρόπο και έτσι όταν κερδίζει με 4-0 είναι γιατί αξίζει να κερδίζει με 4-0» ανέφερε για να... κλείσει η παρένθεση με τα άλλα πρωταθλήματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα