Βιγιαφάνιες: «Το χειρότερο φετινό μας ματς»

Βιγιαφάνιες: «Το χειρότερο φετινό μας ματς»

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: «Το χειρότερο φετινό μας ματς»

bet365

Ο Βιγιαφάνιες αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ξάνθη.
Ως το χειρότερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε ο Λούκας Βιγιαφάνιες το σημερινό με την Ξάνθη. «Δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη σημερινή μας εμφάνιση. Θα έλεγα όμως ότι ο αντίπαλος μας έκανε δυο ευκαιρίες και έβαλες δυο πανέμορφα γκολ είναι η αλήθεια. Από τη δική μας την πλευρά γνωρίζουμε ότι παίξαμε άσχημα και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Μπορούμε να πούμε πως ήταν το χειρότερο φετινό μας ματς.. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε μπει πάρα πολύ καλά, βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα στη συνέχεια αλλά όπως ξεκινήσαμε και εμείς να είμαστε πιο επιθετικοί ήρθε ένα γκολ από τα 30 μέτρα σε μια στημένη φάση και αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο. Και από εκεί και πέρα ο αντίπαλος μας κοίταξε να κερδίσει χρόνο, να κάνει καθυστερήσεις και ήρθε αυτό το τελικό αποτέλεσμα», σχολίασε στην κάμερα της NOVA.
Ο Αργεντινός ρωτήθηκε κατά πόσο το αποτέλεσμα επηρεάζει τη «μάχη» του τίτλου. «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σήμερα και το ξέρουμε αυτό αλλά δεν πρέπει να πεθάνουμε κιόλας. Ξέρουμε ότι χάσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι για το Europa League και μετά την αναμέτρηση με την Βέροια για το πρωτάθλημα. Είμαστε πίσω δυο βαθμούς αλλά θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εδώ είμαστε για να τους ανακτήσουμε, να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια και να πάμε μπροστά». Για την αναμέτρηαση με την Σταντάρ και το κατά πόσο η ομάδα θα έχει άλλη εικόνα σχολίασε ότι « μπορούμε να το ανατρέψουμε για αυτό και κάνουμε καθημερινά σκληρή προπόνηση. Αύριο το πρωί έχουμε πάλι προπόνηση. Ξέρουμε ότι παίξαμε ένα άσχημο παιχνίδι, πληρώσαμε το τίμημα της εμφάνισης μας αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ, στην ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την υπόθεση».
Για το τι προσδοκά ο ίδιος από τον αγώνα τς Λιέγης είπε ότι «προσωπικά ο στόχος μου είναι να παίξω, να κάνω ένα καλό παιχνίδι και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Μπορούμε στο Βέλγιο να τα καταφέρουμε. Μετά έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας και αυτό που έχουμε στόχο να κάνουμε είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια και να δώσουμε τη μάχη μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα